سانترال پاناسونیک

بشر از ابتدای خلقت نیاز به برقراری ارتباط به خصوص از راه دور داشت. حتما بارها شنیده‌اید افرادی که زندگی قبیله‌ای در جنگل‌ها داشتند برای رساندن منظور خود از دود کمک می‌گرفتند.

برای مشاهده محصولات سیپ ترانک کلیک کنید.

این نیاز همیشه بین انسان‌ها احساس می‌شده است. جالب است بدانید اولین تماس تلفنی دنیا در سال 76 میلادی صورت گرفت. اما شیوه صحبت کردن با تلفن در آن زمان‌ها خیلی ابتدایی بود.

به این صورت که دو نفر همزمان نمی‌توانستند با هم صحبت کنند. بستر طراحی شده قابلیت انتقال یک پیام در لحظه را داشت. اما امروزه تماس تلفنی معنی دیگری به خود گرفته است. برای آشنایی با تاریخچه ساخت تلفن سانترال (Central Telephone) با ادامه مقاله همراه شوید.

البته امروزه تلفن سانترال پاناسونیک مدل‌های متنوعی دارد که شما می‌توانید بسته به نیاز خود، مدل مورد نظر را تهیه کنید.

بعدها پس از اختراع تلفن و فراگیر شدن این تکنولوژی در کل دنیا، نیاز به تلفن‌های سانترال احساس می‌شد. ساخت تلفن سانترال با تلفن‌های معمولی تفاوت‌هایی داشت.

این تلفن‌ها دارای دکمه‌های مجزایی برای انتقال ارتباط بودند. اما در قرن 21 با پیشرفت ساختار تلفن، شماره‌گیری به صورت دکمه‌ای ایجاد شد. این تلفن‌ها علاوه بر دکمه‌های سانترال قابلیت‌های دیگری مانند تنظیم صدا و شماره‌گیری مجدد نیز بودند.

چه نیازی به ساخت تلفن سانترال بود؟

شاید برایتان سوال پیش آید که ساخت تلفن سانترال و نیاز آن از چه زمانی احساس شد. با ورود شرکت‌های فراوان، تماس‌های تلفنی درون سازمانی یا از شرکت‌های دیگر و مشتری نیز زیاد شد. یک مثال ساده برایتان می‌زنیم.

اگر یک مشتری با شرکت شما تماس بگیرد و بخواهد با فردی در یک طبقه دیگر صحبت کند، بدون در نظر گرفتن سیستم سانترال، شما دو را دارید؛ راه اول این است که شماره فرد مورد نظر را به مشتری بدهید و از او بخواهید با این شماره تماس بگیرد. راه دوم این است که فرد مورد نظر را باخبر کنید که به اتاق شما مراجعه کند و با مشتری صحبت کند.

زمان زیادی را از دست می‌دهید. همچنین ممکن است خود شما به تلفن بی سیم پاناسونیک خود نیاز داشته باشید. این مشکل پس از مدتی برایتان دغدغه می‌شود.


سانترال پاناسونیک

در ساخت تلفن سانترال برای هر تلفن یک کد در نظر گرفته می‌شود. شما به کمک این کد در صورت وم انتقال تماس را انجام می‌دهید. همچنین با این سیستم شما می‌توانید تماس‌های درون سازمانی خود را به صورت رایگان داشته باشید.

مزایای ساخت تلفن سانترال

زمانی که نیاز ساختن این تلفن‌ها احساس شد، پس از به نتیجه گرفتن از ساخت آن مزایای این سیستم را به خوبی درک کردند. با داشتن این سیستم برای شرکت‌ها لازم نبود چندین خط تلفن خریداری شود.

یک خط برای تمامی کارکنان کافی بود. بدین صورت که یک خط ثابت برای کسب و کار خود خریداری می‌کردند اما برای تمامی تلفن‌ها یک کد مشخص می‌کردند.

با هر تماس ورودی به سازمان، مشتری داخلی مورد نظر خود را در ادامه شماره ثابت، شماره‌گیری می‌کرد و انتقال تماس به فرد مربوطه صورت می‌گرفت. به همین سادگی از شر حجم انبوهی از سیم‌های تلفن و هزینه‌های خریداری راحت می‌شدند.

این تلفن‌ها در دو نوع کم ظرفیت و پر ظرفیت تولید می‌شوند. نوع کم ظرفیت آن برای شرکت‌های با تعداد محدود کارمند مناسب است. برای مثال تا حدود 8 کد برای تلفن‌ها می‌توان مشخص کرد. اما اگر کسب و کار شما بیش از این تعداد کارمند دارد شما باید نوع پر ظرفیت آن را انتخاب کنید.

اما این تکنولوژی یک مزیت بسیار خوب دیگر هم دارد. در گذشته برای انتقال خط باید یک اپراتور که بر همه کدها تسلط داشت منتظر تماس می‌ماند و پس از تماس گیرنده درخواست می‌کرد کد مورد نظر خود را اعلام کند.

سپس اپراتور مراحل انتقال تماس به کد اعلام شده را پشت سر می‌گذاشت. اما امروزه این سیستم دارای تلفن گویاست. با برقراری تماس، مشتری صحبت‌های تلفن گویا را می‌شنود و با آن راهنمایی تماس خود را برقرار می‌کند.

تاریخچه ساخت تلفن سانترال

تلفن سانترال چیست

تلفن سانترال چیست و چگونه کار می‌کند؟

تلفن ,یک ,سانترال ,ساخت ,صورت ,کد ,ساخت تلفن ,تلفن سانترال ,مورد نظر ,این سیستم ,خود را

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


disney-tools نفس بانو... mohamadc مجله اینترنتی شبکه تو بدون تکرار Rosa's collection مطالب اینترنتی آموزش های خوب برنامه نویسی مقالات شخصی امنیت سایبری parabb
دزدگ